Versterk jij ons team?

Ons team bestaat uit veel helpende handen. Wil jij ook een handje toesteken? Ontdek hieronder wat jij voor de Klinker kan betekenen.

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Ben jij betrokken, geëngageerd & expert in jouw vakgebied?
Dan pas jij waarschijnlijk perfect in ons team.

De Klinker bestaat uit meer dan 20 enthousiaste, hechte en professionele collega’s die ons groepsgevoel graag levendig houden. 

Heb je niet meteen iets gezien binnen jouw werkveld? Laat dat jou niet tegenhouden en stuur ons gerust een spontane sollicitatie!  

Openstaande vacatures
Vrijwilligerswerk

Je inzetten voor andere mensen, dat is iets voor jou. Jij verwacht niets terug. Maar van ons krijg je wel bijzonder veel waardering, erkenning voor wat je doet en natuurlijk ook een groep die jou enthousiast opneemt.

Veelgestelde vragen

Je hebt geen ervaring nodig in de zorgsector om vrijwilliger te worden. Wij vinden het vooral belangrijk dat je een warm, geduldig en zorgzaam karakter hebt. Heb jij ook nog eens een groot hart voor mensen? Dan ben jij de gedroomde vrijwilliger voor ons!

Absoluut. Wanneer je een vrijwilligerscontract aangaat met ons, ben je automatisch verzekerd.

Hoewel jij het niet nodig vindt om iets terug te krijgen voor je werk, bieden we je toch graag enkele leuke extraatjes aan. Want die verbondenheid met jou sterk houden, dat vinden we belangrijk. Zo ontvang je een uitnodiging voor onze nieuwjaarsreceptie, is er een jaarlijkse vrijwilligersactiviteit en mag jij ook naar feestjes komen op de afdeling waar je werkt. 

Stages

Jij voelt je thuis in een therapeutische setting. Je hebt een groot hart voor volwassenen met gehoorproblemen of voor kinderen met ontwikkelingsstoornissen, gehoorstoornissen en leerproblemen. 

Zoek jij nog een fijne stage om jouw opleiding succesvol af te ronden? Bij de Klinker kan je écht veel opsteken, dus dien zeker jouw aanvraag in.

Veelgestelde vragen

Studeer jij voor logopedist, kinesist, ergotherapeut, sociaal werker, psycholoog of psychologisch assistent? Twijfel dan niet om je stage-aanvraag in te dienen.

Zowel korte als langdurige stages zijn mogelijk: van enkele weken tot misschien wel een jaar. Want het gaat niet om de looptijd, maar wel de impact die je mag maken en de ervaringen die je hier kan opdoen. Elke stagiair is welkom en je mag erop rekenen dat we ook iedere stage-aanvraag bekijken. 

Samen met jouw stagementor bouw jij je verantwoordelijkheden stap voor stap op, zodat jij uiteindelijk alle aspecten van de job leert kennen. Je draait mee met ons op de werkvloer & neemt deel aan teamvergaderingen. Wij zijn er doorheen jouw hele traject om je te ondersteunen en te coachen, zodat jij het beste uit jouw stage kan halen. 

Studentenjobs

Een centje bijverdienen, maar ook iets betekenen voor andere mensen. Dat is voor jou het beste van beide werelden. En voilà, als jobstudent kan je die ambities hier ook allebei waarmaken. Twee vliegen in één klap!

Veelgestelde vragen

Bij de Klinker zoeken wij geregeld helpende handen op verschillende diensten. Heb je interesse? Stuur ons dan sowieso een berichtje, samen zoeken we naar een leuke studentenjob die bij jou past.

Vooral in de vakantieperiodes kunnen wij wat extra hulp gebruiken. Ideaal, want dan heb jij ook net wat meer tijd! Hoe eerder jij je aanvraag indient, hoe meer rekening we kunnen houden met de periode waarin jij het liefst zou werken.

Dat hoeft niet! Wij vinden het vooral belangrijk dat je er met veel enthousiasme, zorgzaamheid en een open mind staat. Jouw hart voor mensen, dat is wat telt.

Wil je op een ander manier helpen?

Wij staan voor je klaar om élke vraag die je hebt snel & duidelijk te beantwoorden.