Versterk jij ons team?

Ons groeiend team bestaat uit veel helpende handen. Wil jij ook een handje toesteken? Ontdek hieronder wat jij voor Achtknoop kan betekenen.

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Ben jij betrokken & geëngageerd, maak je graag impact en weet je écht wat ‘zorgen voor’ betekent? Dan pas jij waarschijnlijk perfect in ons team.

Achtknoop bestaat uit meer dan 30 enthousiaste, hechte en zorgzame collega’s die ons groepsgevoel graag levendig houden. Omdat wij als organisatie blijven groeien, komt er regelmatig een nieuwe vacature uit. Heb je niet meteen iets gezien binnen jouw werkveld? Laat dat jou niet tegenhouden en stuur ons gerust een spontane sollicitatie!  

Openstaande vacatures
Vrijwilligerswerk

Je inzetten voor andere mensen, dat is iets voor jou. Jij verwacht niets terug. Maar van ons krijg je wel bijzonder veel waardering, erkenning voor wat je doet en natuurlijk ook een groep die jou enthousiast opneemt.

Veelgestelde vragen

Je hebt geen ervaring nodig in de zorgsector om vrijwilliger te worden. Wij vinden het vooral belangrijk dat je een warm, geduldig en zorgzaam karakter hebt. Heb jij ook nog eens een groot hart voor mensen? Dan ben jij de gedroomde vrijwilliger voor ons!

Absoluut. Wanneer je een vrijwilligerscontract aangaat met ons, ben je automatisch verzekerd.

Hoewel jij het niet nodig vindt om iets terug te krijgen voor je werk, bieden we je toch graag enkele leuke extraatjes aan. Want die verbondenheid met jou sterk houden, dat vinden we belangrijk. Zo ontvang je een uitnodiging voor onze nieuwjaarsreceptie, is er een jaarlijkse vrijwilligersactiviteit en mag jij ook naar feestjes komen op de afdeling waar je werkt. 

Stages

Jij voelt je thuis in de zorgsector, hebt een groot hart voor mensen met een beperking en wil daar binnenkort ook je beroep van maken. Zoek jij nog een fijne stage om jouw opleiding succesvol af te ronden? Bij Achtknoop kan je écht veel opsteken, dus dien zeker jouw aanvraag in.

Veelgestelde vragen

Iedereen die stage wil lopen in de VAPH-sector is welkom bij ons! Studeer jij voor opvoeder/begeleider, logopedist, kinesist, ergotherapeut, orthopedagoog, sociaal werker, zorgkundige, verpleegkundige of een ander beroep binnen de zorgsector? Twijfel dan niet om je stage-aanvraag in te dienen.

Zowel korte als langdurige stages zijn mogelijk: van enkele weken tot misschien wel een jaar. Want het gaat niet om de looptijd, maar wel de impact die je mag maken en de ervaringen die je hier kan opdoen. Elke stagiair is welkom en je mag erop rekenen dat we ook iedere stage-aanvraag bekijken. 

Samen met jouw stagementor bouw jij je verantwoordelijkheden stap voor stap op, zodat jij uiteindelijk alle aspecten van de job leert kennen. Je draait mee met ons op de werkvloer, neemt deel aan teamvergaderingen en mag zelf ook activiteiten plannen voor de groep. Wij zijn er doorheen jouw hele traject om je te ondersteunen en te coachen, zodat jij het beste uit jouw stage kan halen. 

Studentenjobs

Een centje bijverdienen, maar ook iets betekenen voor andere mensen. Dat is voor jou het beste van beide werelden. En voilà, als jobstudent kan je die ambities hier ook allebei waarmaken. Twee vliegen in één klap!

Veelgestelde vragen

Bij de Achtknoop zoeken wij geregeld helpende handen op verschillende diensten. Denk maar aan opvoeder in onze vaste werking, begeleider tijdens onze kinderkampen of logistiek medewerker. Heb je interesse? Stuur ons dan sowieso een berichtje, samen zoeken we naar een leuke studentenjob die bij jou past.

Vooral in de vakantieperiodes kunnen wij wat extra hulp gebruiken. Ideaal, want dan heb jij ook net wat meer tijd! Hoe eerder jij je aanvraag indient, hoe meer rekening we kunnen houden met de periode waarin jij het liefst zou werken.

Dat hoeft niet! Wij vinden het vooral belangrijk dat je er met veel enthousiasme, zorgzaamheid en een open mind staat. Jouw hart voor mensen, dat is wat telt.

Wil je op een andere manier helpen?

Wij staan voor je klaar om élke vraag die je hebt snel & duidelijk te beantwoorden.