Samen oneindig.
In alles wat wij doen.

Onze 4 kernwaarden. Wat wij tot in de oneindigheid willen betekenen voor jou? Dat lees je hier.

Betrouwbare partner

Op mij kan je altijd rekenen

Een betrouwbare partner. Maar ook een ondersteunende teamgenoot. En zelfs een betrokken vriend. Dat zijn wij voor jou en voor de mensen om je heen. Heb je vragen? Wij zijn er om samen naar oplossingen te zoeken, om vooruit te kijken en om te durven dromen.

Er zijn voor elkaar

Bij jou voel ik mij bijzonder,
voor jou ben ik er zondermeer

Er zijn voor elkaar, dat zit ‘m vaak in de kleine dingen. Een lief gebaar, een helpende hand, een gemeende ‘hoe gaat het?’. In Achtknoop staan we er voor elkaar. Op elk moment, voor iedereen. En omdat we jou kennen, weten we heel goed hoe we er voor jou kunnen zijn.

Gezelligheid

Het leven is een kaartspel,
gezelligheid is troef

Wie gezelligheid zegt, zegt meteen ook sfeer! En dat is precies wat wij voor jou willen creëren: een open sfeer waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je gezellig thuis kan komen en waar je je veilig voelt. En dat dicht bij jou in de buurt.

Bouwen op talenten

Voor wie bouwt op talenten is
the sky the limit

Hier focussen we niet op beperkingen, maar kijken we liever naar wat je goed kan, wat je graag doet en wat je nog wil bijleren. Hier krijg je kansen, aanmoediging en waardering. We groeien samen, stap voor stap. Met jou en de mensen om je heen.

8K6A1292
Onze werking beter leren kennen?

Wij staan voor je klaar om élke vraag die je hebt snel & duidelijk te beantwoorden.