De Klinker

De Klinker is een gespecialiseerd Centrum voor Ambulante Revalidatie (CAR). Wij leggen ons enerzijds toe op aangepaste zorg voor kinderen met ontwikkelingsstoornissen, gehoorstoornissen en leerproblemen. Anderzijds kunnen ook volwassenen met gehoorproblemen bij ons terecht. 

Ons aanbod
Ambulante Revalidatie

voor kinderen

Onderzoek en behandeling van ontwikkelingsstoornissen en leerproblemen.

Ambulante Revalidatie

voor volwassenen met gehoorproblemen

Onderzoek en behandeling
van gehoorproblemen.

Heb je vragen? Zoek je hulp?

Stel hier jouw vraag aan onze deskundigen. Wij doen er alles aan om jou een snel en duidelijk antwoord te bieden.

Over de klinker

CAR De Klinker is actief op het domein van de ambulante zorg. Wat wij doen? Heel eenvoudig. Wij maken de meest geoptimaliseerde revalidatie mogelijk voor kinderen en volwassenen in de regio Oostkust. Dankzij therapie die helemaal op jou is afgestemd, een positieve groeisfeer en bijzonder veel professionele expertise. 

Meer weten? Lees dan zeker verder.

Werken bij De Klinker

Ben jij thuis in de wereld van ontwikkelings-, leer- en gehoorproblemen? Hou je ervan om mensen te zien groeien en evolueren? Maak jij graag het verschil in iemands leven? 

Wie weet is de Klinker wel de geknipte plaats voor jou. Ons team breidt doorheen de tijd uit en wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s, stagiairs, vrijwilligers en jobstudenten. Heb je interesse of wil je meer weten? Klik dan zeker even door! 

Steun De Klinker

Een centje of een complimentje? Je kan ons op verschillende manieren blij maken!