Achtknoop

Hallo! Wij zijn de Achtknoop. Een warme, gezellige en kleinschalige organisatie voor kinderen en volwassenen met een beperking. Samen beleven, leren, werken, genieten en wonen wij op jouw tempo. En daarbij kijken we vooral naar wat jij als persoon wél kan. Want we kiezen ervoor om te focussen op mogelijkheden, niet op beperkingen.

Ons aanbod
Dagondersteuning (18+)

het Baken / RUIG / Karwij

Dagbesteding voor volwassenen met een verstandelijke beperking. 

Woonondersteuning (18+)

het Boothuis

Woonbegeleiding voor volwassenen met een verstandelijke beperking.

Kinderdagverblijf (0-5 jaar)

het Vlot

Therapeutisch dagverblijf voor kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking.

Heb je vragen? Zoek je hulp?

Wij staan voor je klaar om élke vraag die je hebt snel & duidelijk te beantwoorden.

Over Achtknoop

Een achtknoop is eigenlijk een zeemansknoop die voorkomt dat het touw wegglipt. Een knipoog naar de Noordzee, die ons aan de Oostkust zo bruisend omsluit. En dat is precies wat wij doen voor onze mensen. Hen stevig vasthouden, warm omringen en professioneel ondersteunen. Daarnaast is de platte acht ook een verwijzing naar een lijn zonder einde. Want voor jou gaan wij oneindig ver.

Werken bij Achtknoop

Heb je een warm hart voor mensen? Hou je van zorgen voor anderen? Wil je graag veel betekenen in een kleinschalige organisatie? 

Dan kan Achtknoop wel eens de plek zijn voor jou. Ons team breidt doorheen de tijd uit en wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s, stagiairs, vrijwilligers en jobstudenten. Heb je interesse of wil je meer weten? Klik dan zeker even door! 

Steun Achtknoop

Een centje of een complimentje? Je kan ons op verschillende manieren blij maken!